DSC 4231 2

Munkácsi Tamás - gitár

Születési dátum, hely: 1986.03.28., Székesfehérvár

Kedvenc zenekarok: Helloween, Metallica, Dream Theater, Iron Maiden
Kedvenc lemez: Helloween - The time of the Oath, Metallica - Master of Puppets, Iron Maiden - Seventh Son of a Seventh Son
Meghatározó koncertélmény: Nagyon sok :) Metallica - Bécs 2014, Helloween - Budapest 2007, 2010, 2011, Iron Maiden - Budapest 2014, stb.
Példakép: Rubcsics Ricsi barátom, John Petrucci
Kedvenc könyv: Stephen King, Ozzy Osbourne/Chris Ayres - Én,Ozzy
Kedvenc film: A holló, Az ördög ügyvédje 
Kedvenc ország: Magyarország
Kedvenc város: Székesfehérvár, Budapest, Pécs, Győr
Kedvenc történelmi személyiség: Erre most nem válaszolnék, mert akkor politikai állást foglalnék, amit nem szeretnék nyilvánosan.
Kedvenc étel: brassói,juhtúrós galuska, bolognai, marha steak, stb. 
Kedvenc ital: sör, bor,Jack Daniels, Ice Tea 
Mi az, ami felidegesít: Az emberi hülyeség, hazugság és még reggelig sorolhatnám, de nem teszem, mert csak felidegesíteném magam :)
Mi az, ami megnyugtat: A nyugalom :) Zene, gitározás, szex, természet
Mit próbálnál ki szívesen, ha bármit megtehetnél: Egy jó World Tour :) Politizálni nem szeretnék, de lenne pár dolog, amit megtennék, ha megtehetném :)
Egyéb tevékenység: Invader
Mi az, amire megtanított az élet: A Rock 'n' Roll-t nem lehet tejjel,kiflivel játszani :)
Mindig legyenek céljaim és ezekért bármit megtegyek.
Soha senkiben ne bízzak a közeli családtagokat illetve a közeli barátokat leszámítva.
Az életünkbe mindig érkeznek és el is tűnnek emberek, akik eltűnnek nem méltók arra, hogy a közelünkben legyenek. "Elhulltak a gyávák, a bátrak még állják..."

Már gyerekként zenei világban nőttem fel, de csak 16 éves korom felé kezdtem komolyan foglalkozni a gitározással. Több zenekarban megfordultam. Rengeteg kitartás és meló volt eljutni idáig és remélem, ez még nem az út vége. Sok jó és kevésbé jó emlék volt az évek alatt. Olyan emberekkel zenélhettem együtt pár dal erejéig vagy akár egy egész koncerten, akiket gyerekként félistenként néztem a színpadon.

Jelenleg az Invader második lemezén dolgozom/dolgozunk, közben turnézunk az országban illetve megpróbálok beilleszkedni ide az End of Paradise zenekarba :)

naillogo       DAVE LOGO NEW   norbitattoo logo 400